قلينژاد گفت: جدا از تمايل مسئولان شهري، کسبه بازار آمل نيز کاملاً به موضوع احياي بافت تاريخي اين شهر علاقهمند هستند و اين از نکات مثبت اين شهر محسوب ميشود.
وي اضافه کرد: ما در اين جلسه تأکيد کرديم که طرح مربوط به حفاظت از بافت تاريخي آمل بايد به نحوي تهيه شود که بازار از رونق نيافتد و اجراي طرح موجب تقويت ساختار سنتي بازار آمل شود.
قلينژاد همچنين با اشاره به مذاکرات صورت گرفته درخصوص اعتبارات اين طرح اشاره کرد: مقرر شد تا جلسهاي با حضور مديرکل معماري و شهرسازي وزارت مسکن و نماينده سازمان شهرداريها و همچنين مسئولان شهري آمل در اين خصوص برگزار شود.
وي افزود: در اين جلسه تلاش خواهيم کرد تا با جلب همکاري همه دستگاههاي مرتبط ، برنامهريزيهاي مربوط به تهيه طرح حفاظت و مرمت بافت تاريخي شهر آمل را انجام دهيم.
مديرکل دفتر حفظ و احياء بافتهاي تاريخي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به تعدد طرحهاي در دست انجام در دفتر خود گفت: در طول هفته گذشته جلسات متعددي درخصوص پيگيري در دست اقدام دفتر بافتها برگزار شد.
وي افزود: يکي از اين طرحها مربوط به انجام عمليات مرمت در محدوده خانه نيما در يوش بود که در همين رابطه جلسهاي با مسئولان ذيربط برگزار شد.
قلينژاد گفت: بخشي از اعتبارات اين طرح از محل اعتبارات ملي و بخشي ديگر از محل اعتبارات استاني تخصيص يافته است و در تلاش هستيم تا هر چه زودتر انجام اين اقدامات به سرانجام لازم برسد./120
انتهای پیام/